VIDEO TERMOGRAFI

 
 

Bygninger kan måles med et termografi-kamera, som opfanger varmestrålingen i et bestemt infrarødt område. Herved kan man se hvor en bolig taber mere energi end andre steder.


Ofte anvendes billeder, hvor det er svært at se hvor man er - med mindre det beskrives sammen med billedet. Det område der kan ses er begrænset, da termografi-kameraer normalt har et meget snævert synsfelt. Desuden er opløsningen af termografi-sensorer often målt i kilo-pixels, i stedet for som for digitalkameraer, i mega-pixels.


Med et termografi-kamera som optager video i stedet for billeder, og som kombinerer et almindeligt fiskeøje-kamera med et termografisk kamera, opnår man en hel ny vifte af muligheder for hvordan termografi præsenteres. Det begrænsede synsfelt i termografien betyder mindre, når det ses i en video. Sammen med fiske-øje objektivet vises der kontinuerligt hvor termografikameraet ser.


Se nogle eksempler - klik her

 

En ny måde at termografere på

VIDEO-TERMOGRAFI

- som kombinerer et almindeligt kamera med termografi og optager video, giver meget bedre resultater end almindelige termografi-billeder